Ännu ett ålderstecken?

Spik i foten. Eller ont i ryggen var det visst. Tokont.
Krämporna kommer sannerligen krypande i den analkande 40-årskrisens spår. Ont i lederna. Ont i ryggen. Ont i axlar och nacke och jodå, huvudvärk också. Snacka om ålderstecken.
Sen är jag ju så stel. Herregud va stel jag är. Kan knappt ta på strumporna på morgonen. Och nu kan jag inte ens skylla det hela på gravidmage längre.Som tur är har jag drillat barnen att ta på mina strumpor innan jag ens sliter mig från duntäcket. TIll och med ettåringen börjar bli riktigt vass på det hela nu.

Men ont i ryggen pratade jag visst om (se där, ännu ett ålderstecken! Börjar förvirrat byta samtalsämne och glömmer med en hint av senilitet vad jag nyss pratade om).
Var hos kiropraktorn idag. Den nya. Hon som utlovade att jag skulle bli bra på bara fyra gånger. Nu har jag gått typ 44 gånger och det enda jag blivit är fattigare. Mycket mycket fattigare.
Undrar om inte en långsemester i Thailand skulle gjort större nytta för min rygg?
Fast enligt henne är problemet mitt "roterande bäcken".
Om hon bara visste hur sällan man får tillfälle att "rotera sitt bäcken" nu för tiden. Typ aldrig.
Märkligt att man då måste gå till kiropraktorn varje vecka och rotera tillbaka det. För en femhundring.
Sen är det visst nåt med fötterna också. Den vänstra. Den PRUUNEEERAR (typ). Jag trodde den promeneeeerar, men vad vet jag. Här har jag gått hela livet med en pruneeeeerande vänsterfot och inte haft en susning om det hela. Nu behövs det visst en stor grundlig data-gånganalys och specialbeställda fotsulor för sextusen spänn från ett forskningsteam i Kanada. Ser man på! Heja vänsterfoten! (men tyvärr det kan du fetglömma)

Idag hade jag inte ens ont någonstans när jag gick till kiropraktorn. Kände mig stark och fit och ungdomlig där jag försenat joggade Kungsgatan fram i mina vårpumps till hennes mottagning. Det tog henne en knapp halvtimme att knäcka mig. Bokstavligen. 
Nu har jag ont överallt! Kan inte böja mig eller ens vrida på nacken. Ännu ett ålderstecken? Att man börjar svara dåligt på behandling? Eller att behandlingen är dålig?

Är detta bra tror ni? Skulle man kanske lägga ner projekt Kiropraktor?
Och hur många medelålderspoäng ger "roterat bäcken" egentligen??

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Shit! Jag blir rädd, det skulle kunna vara mormor som drog det där. Hon har väl typ opererat höften? OCH foten. Vid närmare eftertanke föll hon för en blatte också. Och hon har väl också märkt fryslådorna med kött och grönsaker OCH skrivit lappar på allt?



Nej du Sis, du behöver komma ut på lite kul tror jag. Annars klagar du snart på PUMP-LÅTIÅNE!



Puss!

2009-04-15 @ 22:56:24
URL: http://hannaholivia.blogg.se/
Postat av: Lasse

Inte bra tror jag, kotknackarn är för mesig eller bara inte bra!

När jag åker hoj försvinner ryggondan, sitter väl i skallen kanske? Skall börja cykla MTB nu så får se vad som händer med ryggen, lär väl synas över häcken. Ser ni mig inte bakom häcken och det står MTB till salu vet du vad det beror på. /Lasse

2009-04-16 @ 08:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0