Barcelonaresans Top 10

Nu kände jag mig allt lite neggo. Som har mage att publicera ett gnäll-över-hotell-inlägg efter flera dagars grym gratissemester i sköna Barcelona, med sol och sommarvärme. Det är faktiskt höjden av otacksam gnällighet.
Och i enlighet med min nya religion (buddismen) (eller stavas det med H? Har dessvärre inte hunnit läsa in mig särskilt mycket på Min Nya Religion än) är ju tacksamhet vägen till LYCKA.

Jag försöker vara så tacksam jag bara kan numer. Har därför bestämt mig för att lista
THE TOP 10 REASONS TO BE TACKSAM över min konferensresa till Barcelona.

10. Jag jobbar på OTW PUBLISHING som tagit detta eminenta reseinitiativ!
Tacksam! Se gärna www.otw.se. Skicka alla dina vänner till www.otw.se. där är det jättekul, jag lovar, Värsta Siten! Och visst behöver ni väl en egen kundtidning? Personaltidning? Tv-show? Gå till www.otw.se!

9. Ej att förglömma: Jag HAR ett jobb.

Tacksam även för detta med nuvarande konjunkturläge i åtanke. Slipper se www.jobb.se. Jag slipper dessutom jobba på råtthålet till designbyrå vi besökte, även om de nu visade sig vara förvånansvärt kreativa med tanke på den oinspirerande kontorsmiljön med trasiga lysrör och våldtäktstrapphus (fast den där jesus-typen som var fångad i Michael Jackssons body var i ju för sig ganska söt). Än en gång bevisas det: nöden är uppfinningarnas moder...

8. Flyget är gratis.
Tacksam! Låt er inspireras på www.norwegian.se, personligen uppskattade jag särskilt den animerade filmen om säkerhet ombord, där Barbie och Ken och deras lätt efterblivna avkomma visar hur en flytväst ska blåsas upp

7. Alla överlever flygresan.

Inga barn blir föräldralösa. Grymt tacksam! Och att flyga lär vara det säkraste transportmedlet.  Enligt statistik kan du flyga mer än 54 000 varv runt jorden innan du råkar ut för en olycka, se www.jordenrunt.nu/krisresa)

6. Bussen Jonas Nilsson påstås ha beställt dyker till sist upp.

Tacksam ska man vara! Kanske har DU OCKSÅ en resa som behöver styras upp? Tveka inte att kontakta www.ReiseleiterNilsson.se

5. Hotellet är gratis! Och snyggt! Med frukost ute på terassen i november!

Tacksam tacksam tacksam! (rekommenderar varmt www.hotelsohobarcelona.com)
(till skillnad från skithotellet jag sen bytte till alltså, se tidigare inlägg)

4. Lyxmiddagen på Barcas hetaste klubb Carpe Diem är gratis! Och toktrevlig!
TACKSAM! Kolla in www.cdlcbarcelona.com och bli avundsjuuuuk. Eller, nej förstås, bli TACKSAM för att VI fick vara där

3. En lyxig all-nighter i coola loungedelen på Carpe Diem, där vi liggandes på kuddar och divaner serveras hejdlösa mängder sprit på vackra silverbrickor, omgivna av housemusik och harmoniska Buddastatyer (fortfarande osäker på det där med H eller inte H?)
Vill ni förkovra er se www.Buddhism-nu.se, en tidskrift för dig som är intresserad av Buddhas lära som en praktisk visdom och en vägledning i livet. (SHIT det stavas MED H)
Intresserad av detta arrangemang? Kontakta www.ReiseleiterNilsson.se som specialiserat sig på just spritevent

2. Flera dagars strosande i solen gav oss frusna svenskar ny energi!
(www.svensksolenergi.se)

...AAAAAAND THE NUMBER ONE REASON TO BE TACKSAM ÖVER BARCELONARESAN ÄÄÄÄÄR:

1. PAPPA POMO! eller jag menar Pappa Rask. VAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV?
Ni som missade den stämningshöjande liveshowen med Pomo Rask får tyvärr nöja er med the second best cover version av Pomos Piano: http://www.youtube.com/watch?v=eJnwLeXNOkg
(annars finns orginalet på www.svtplay.se) (För övrigt fattar jag inte varför orginalklippet på OTW Interactives VD-Pomo FORTFARANDE INTE HAMNAT PÅ YOUTUBE?? Trodde ni jobbade med rörlig bild på nätet eller?


TACK ALLA FÖR EN OFÖRGLÖMLIG RESA!
Nos vemos en la Officina de Calle del Rey (fri översättning)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0