VECKANS 7 VÄRSTA:1. UPPBROTT
. This is it. Nu separerar vi. På riktigt. Nobody said it was going to be easy. And it's not.

2. PACKNING.
Nej, den är inte avklarad. Det är ofattbart hur mycket skit jag samlat på mig på fem år i huset...Och mitt Feng-Shuirensande går oroväckande dåligt. Orka.

3. RYGGSKADA.
Pajade ryggen på träningen. Snacka om dålig timing två dagar innan flytt! Här ska ju rollas och tapetseras och bäras i dagarna sju!

4. RYGGONT.
Måste nämna ryggen en gång till. För jag kan varken sitta/stå/sitta/ligga/klä på mig och har tokont trots överdos av alla marknadens tillgängliga läkemedel (och lite snodda receptbelagda tabletter) 

5. DEADLINES.
Tidningar ska skrivas. Tidningar ska korras. Tidningar ska layoutas. Tidningar ska till tryck. Allt precis just nu när jag är invalido och mitt i en skiljsmässa och mitt i en flytt.

6. TRÖSTGODIS. Det är faktiskt lite småäckligt hur snabbt man faller in i gamla välbekanta missbruksbeteenden. Och mängden choklad jag hetsat i mig denna värsting-vecka är rent uttalat äcklig.

7. BANKSTRUL. 18 timmar innan tillträdet ringer banken och säger att de mystiskt nog har "tappat bort" hela mitt låneärende. Inga underskrivna papper finns. Inget lån är klart.. (och själv ligger jag invalido i Täbban och kan inte transportera mig till Nordea med ett stort behov av två miljoner pronto). Får banker strula bort saker och ting? Börjar inte folk jobba på just bank för att de är så där trååkigt noggranna och ordningssamma?

Kommentarer
Postat av: Anne-Li

Men kära nån ! Men...hur ofta är det inte allt inträffar precis samtidigt, och på nåt jäkla vis snor man ihop det ändå. Det kommer du oxå att göra, men du...ta ALL hjälp du kan få. Inte vara duktig tjej, klara allt själv nu...ta emot allt hjälp som nånsin erbjuds. Det här är verkligen rätta tillfället för dina kompisar att ge tillbaka till dig, det du säkerligen gett till dom. Ja du hajjar :-) Och du, det där med separationer...inte kul. Men det kommer att bli bra, jag lovar. Har själv tom varit gift 2 ggr (jaja...) och separerat, med barn..båda gångerna.. Men vet du, mina barn är så mkt mer harmoniska med en glad mamma än med en ledsen..trots att deras pappor bor någon annanstans. Låt det ta tid - och gråt så in i helsike mycket du bara kan. Men inte hela tiden. Då och då. Och när du känner att du är redo så väntar hela NMT gänget på dig igen !! Tusen kramar // Anne-Li ps...pallra dig iväg till naprapat-Jonas, han kommer göra dig till en hel människa igen..jag någotsånär i alla fall :-)

2010-04-20 @ 19:07:49
Postat av: Karin

Det är synd om dig just nu!

2010-04-21 @ 20:37:10
Postat av: MarathonMia

Tack för att du delar med dig. Nu är jag nyfiken på veckans 7 bästa.Kram

2010-04-26 @ 17:03:30
URL: http://marathonmia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0